Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μπουχαλάκης και βάζει δύσκολα στον Μαρτίνς

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και η επιστροφή του βάζει ένα μεγάλο δίλημμα στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μπουχαλάκης και βάζει δύσκολα στον Μαρτίνς

Από την προπόνηση της Δευτέρας δεν υπήρχε εικόνα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποκατάσταση για εκείνους που έπαιξαν στο Αγρίνιο και φυσικά δοκιμές δεν μπορούσαν να γίνουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στα τρία ματς που έχει παίξει στο 2021 έχει πορευτεί με το 4-2-3-1 και η ομάδα του έχει λειτουργήσει εξαιρετικά. Το δίδυμο Καμαρά, Εμβιλά τα έχει πάει περίφημα σε αυτές τις τρεις αναμετρήσεις έχοντας κερδίσει όλες τις μάχες της μεσαίας γραμμής.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπαιξε για 20 λεπτά ως αλλαγή περνώντας στο γήπεδο σε ένα σημείο της αναμέτρησης που η ομάδα του Χιμένεθ είχε ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό ήταν εκτός λόγω ενοχλήσεων, αλλά ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ.

Θα τον δει και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης ο Μαρτίνς, αλλά το πιο πιθανό σενάριο τον θέλει στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. Η επιστροφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη είναι σημαντική για τον Ολυμπιακό, αφού από το ξεκίνημα της σεζόν είναι βασικότατος στην ομάδα του Πειραιά και με πολύ σημαντικό ρόλο. Ο Κρητικός χαφ θα είναι διαθέσιμος για τη "μάχη" της Τούμπας, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Θα αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 για να χωρέσει τον Μπουχαλάκη, θα αλλάξει έναν εκ των Καμαρά, Εμβιλά ή θα πάει με την πετυχημένη συνταγή του τρία στα τρία το 2021; Ίσως η προπόνηση της Τρίτης να μας κάνει σοφότερους, αλλά το τελευταίο διάστημα ο Μαρτίνς συνηθίζει να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του.