Η μεγαλύτερη παγίδα για τον Ολυμπιακό

Η διαφορά μεγάλωσε κι άλλο από τη δεύτερη θέση και στον Ρέντη θέλουν να ασχολούνται μόνο με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η μεγαλύτερη παγίδα για τον Ολυμπιακό

Μετά το τέλος και της 16ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός είδε τη διαφορά στη βαθμολογία να αυξάνεται κι άλλο. Ο Άρης δεν μπόρεσε να περάσει από τα Γιάννενα, όπου έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ και οι Πειραιώτες ξέφυγαν οκτώ βαθμούς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η διαφορά στη βαθμολογία όλο και ανοίγει, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο 2021.

Όλα αυτά, ωστόσο μπορούν να προκαλέσουν και ζημιά στην ομάδα του Πειραιά εάν εφησυχάσει. Αυτό φοβάται και ο Πέδρο Μαρτίνς και γι' αυτό δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος προπονητής ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ δεν θέλει οι παίκτες του να ασχολούνται με τη διαφορά στη βαθμολογία.

«Μην κοιτάτε τον βαθμολογικό πίνακα», είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Ρέντη όλες αυτές τις ημέρες. Στον Ολυμπιακό εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να παίξουν στην Τούμπα για τη νίκη. Αυτό είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Πειραιά τη δεδομένη χρονική στιγμή που δεν ασχολείται με το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ενόψει του αγώνα της Τούμπας, άλλωστε αυτό μπορεί να είναι η μεγαλύτερη παγίδα για τον Ολυμπιακό. Ο εφησυχασμός στο… μαξιλαράκι που απέκτησε η ομάδα του Πειραιά στη βαθμολογία μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει στους "ερυθρόλευκους". Ο Μαρτίνς θέλει να τους έχει όλους στην… τσίτα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, διότι δεν επιθυμεί η ομάδα του να δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε μία φάση της σεζόν που τα πηγαίνει πολύ καλά και έχει αποκτήσει απόσταση ασφαλείας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας