Γρηγορίου: «Αισιοδοξώ για την ομάδα μου»

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του.

Γρηγορίου: «Αισιοδοξώ για την ομάδα μου»

Η Λαμία δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με την ΑΕΚ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-0 και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας συνεχίζει να είναι ουραγός της Super League, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον της Λαμίας.

Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε ότι η ομάδα του διεκδίκηση το παιχνίδι μέχρι το τέλος και πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να πάρει κάτι, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά η εικόνα των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις τον κάνει να αισιοδοξεί ότι στο τέλος θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

«Παίζαμε απέναντι σε μία ΑΕΚ η οποία ήθελε τους τρεις βαθμούς. Προηγήθηκε από μία δική μας αδράνεια. Μετά η ΑΕΚ είχε και το δοκάρι. Εκτοτε δε θυμάμαι άλλη φάση της. Ισως άλλη μία στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς είχαμε μία ευκαιρία με τον Αραμπούλι. Διεκδικήσαμε το ματς ως το τέλος. Είναι περίεργη περίοδος για εμάς, καθώς έχουμε ματς ανά τρεις ημέρες. Μπράβο στα παιδιά, γιατί τα δίνουν όλα. Κι αν συνεχίσουν έτσι, όπως βλέπω και στις προπονήσεις, με διάθεση, αισιοδοξώ», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας