Λαμία - ΑΕΚ 0-1: Κερδίζει... αγκομαχώντας (Highlights)

Έπειτα από τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ νίκησε και την χαμηλών δυνατοτήτων Λαμία, με το ισχνό 1-0, χάρη σε γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ (9')  

Λαμία - ΑΕΚ 0-1: Κερδίζει... αγκομαχώντας (Highlights)

Δεύτερο σερί ματς κόντρα σε αντίπαλο χαμηλής ποιότητας, δεύτερο τρίποντο με το οριακό 1-0 για την ΑΕΚ. Προηγήθηκε η εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού, τώρα ήρθε το διπλό στη Λαμία (0-1). Με 20 λεπτά καλής μπάλας, όταν πέτυχε το γκολ ο Ανσαριφάρντ (9'), είχε ο ίδιος δοκάρι σε κεφαλιά (21') και όλες τις καλές στιγμές της.

Από εκεί και πέρα, η Λαμία πήρε μέτρα στο γήπεδο, ήταν αυτή που προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν είχε την ποιότητα για να φθάσει στην καλή τελική πάσα και προσπάθεια. Ακόμα και όταν έμεινε η ΑΕΚ με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Ινσούα στο 53', οι γηπεδούχοι δεν ήξεραν πως να λειτουργήσουν σε δημιουργικό ρόλο, την ώρα που οι κιτρινόμαυροι αρκούνταν στο υπέρ τους αποτέλεσμα, δίχως να ρισκάρουν το παραμικρό.

ΤΟ ΓΚΟΛ
9’: Ο Αλμπάνης πέρασε κάθετα στον Τάνκοβιτς, που στο ύψος της περιοχής έκανε δύσκολα το κοντρόλ και με τάκλιν τροφοδότησε τον Ανσαριφάρντ. Αυτός, με πλάτη στην εστία γύρισε παρά την πίεση του Αντέτζο και με ωραίο σουτ με δεξί εσωτερικό φάλτσο έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία (0-1).

Η μικρογραφία

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ 0-1
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Σκόρερ: 9' Ανσαριφάρντ
Κίτρινες: Ρόμανιτς, Βασιλακάκης, Τζανδάρης, Ολιβέιρα.
Κόκκινη: Ινσούα (53’).

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (59’ Τζανδάρης), Μπιάρνασον (λ. τ. 75' Παλαβαντισβίλι), Προβυδάκης (59’ Ντέλετιτς), Βασιλακάκης (59’ Αραμπούλι), Ρόμανιτς (61’ Ταϊρόν), Καραμάνος.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Ινσούα, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Σιμόες, Σάκχοφ (69’ Κρίστιτσιτς), Αλμπάνης (57’ Λόπες), Μάνταλος (61’ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς (69’ Λιβάγια), Ανσαριφάρντ (61’ Ολιβέιρα).