ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Ρενάν Ριμπέιρο

Ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο από την Πορτογαλία, αυτή τη φορά για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ρενάν Ριμπέιρο απασχολεί τις δυο ομάδες.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Ρενάν Ριμπέιρο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκεται σύμφωνα με την πορτογαλική «Record», ο Ρενάν Ριμπέιρο.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ φαίνεται πως έχει απασχολήσει την ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, δύσκολα αυτή τη στιγμή με Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς θα έκανε κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Ο 30χρονος Ρενάν Ριμπέιρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι εκτός πλάνων στη Σπόρτινγκ, αν και τις τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε συνολικά 56 εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Δεν αποκλείεται λοιπόν να παραχωρηθεί, από τη στιγμή που δεν είναι στα πλάνα του συλλόγου, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ρενάν Ριμπέιρο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο Μινέιρο, και έπαιξε στη Σάο Πάουλο. Τον Γενάρη του 2018 τον απέκτησε η Εστορίλ και από εκεί πήγε το ίδιο καλοκαίρι δανεικός στη Σπόρτινγκ.

Τα «λιοντάρια» τελικά αγόρασαν τα δικαιώματά του και το 2019 πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση Λιγκ Καπ με τις αποκρούσεις του στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Μπράγκα στον ημιτελικό και την Πόρτο στον τελικό.

Είχε πολύ καλή σεζόν και στον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος αλλά φέτος δεν είναι στις πρώτες επιλογές και...ψάχνεται.