ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ, θα συνεχίσετε να μας βάζετε Έλληνες διαιτητές;»

Νέα ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μετά το σημερινό (10/1) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (0-1), απευθυνόμενη ξανά στον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ, θα συνεχίσετε να μας βάζετε Έλληνες διαιτητές;»

Παράπονα για τη διαιτησία έχει ο Απόλλων Σμύρνης και από τον σημερινό (10/1) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ηττήθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης από την ομάδα της Αρκαδίας με σκορ 0-1 για τη 16η αγωνιστική της Super League 1, ωστόσο διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και στο VAR.

Η ΠΑΕ Απόλλων μέσω ανακοίνωσης διαμαρτυρίας που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής (10/1) απευθύνεται στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Αναφέρεται συγκεκριμένα στη φάση όπου ζήτησε πέναλτι για χέρι του Άλβαρες μέσα στην περιοχή του Αστέρα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και ζητά από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να πάψει να ορίζει Έλληνες ρέφερι στα παιχνίδια της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» σημειώνει τα παρακάτω:

«Κύριε Κλάτενμπεργκ,

Την περασμένη Τετάρτη έβλεπαν στο VAR επτά λεπτά κάθε φάση για να ακυρώσουν γκολ του Απόλλωνα και για να μη μας δώσουν τα καταφανέστατα πέναλτι. Σήμερα δεν έκαναν καν τον κόπο να δουν το VAR στο πέναλτι που δεν έδωσαν στον Απόλλωνα. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης ενήργησε σαν μπασκετμπολίστας. Δεν το είδε ο διαιτητής, δεν το είδε το VAR.

Εσείς, κύριε Κλάτενμπεργκ, το είδατε και θα συνεχίζετε να μας βάζετε Έλληνες διαιτητές;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας είχε εκδώσει ανακοίνωση στο ίδιο ύφος και με το αυτό περιεχόμενο -κατά της διαιτησίας δηλαδή- με αποδέκτη πάλι τον Κλάτενμπεργκ και μετά τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (0-1).

Ανακοίνωση Απόλλωνα για διαιτησία με Παναθηναϊκό: «Αυτά είδαμε εμείς, κύριε Κλάτενμπεργκ - Εσείς;»