Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 2-0: Μπόλονι: «Να παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Ικανοποιημένος ήταν ο Λάζλο Μπόλονι με τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 επί της ΑΕΛ.  

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 2-0: Μπόλονι: «Να παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες του επικράτησε με σκορ 2-0 της ΑΕΛ και ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δήλωσε επίσης ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας του, αλλά επισήμανε ότι μπορούν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε:

«Είναι μια ομάδα ο Παναθηναϊκός που μου δίνει την εντύπωση πως δεν έχει εμπιστοσύνη στην ποιότητά του. Νομίζω πως έχουμε μια τακτική υπεροχή αλλά, έχουμε δυσκολία να το δείξουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μας.

Οι εναλλαγές και οι πάσες δεν ήταν αυτό που ήθελα να δω, αλλά ήταν εντάξει. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τους βαθμούς. Έχουμε μια μικρή βελτίωση και οι παίκτες που δεν είχαν παίξει μέχρι τώρα περνούν τις εξετάσεις τους και δεν θα ήθελα οι φίλαθλοι να χάσουν την στήριξή τους για τους νέους. Οι νέοι παίκτες πέρασαν τις... εξετάσεις ,αλλά μπορούν σίγουρα να βελτιωθούν».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και αν υπάρχει βελτίωση: «Οι παίκτες παίζουν με φόβο γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Οι αντίπαλοι παίρνουν αυτοπεποίθηση και παίζουν με περισσότερη δύναμη, εμείς πνευματικά και σωματικά δεν είμαστε τόσο δυνατοί. Εμείς περιμένουμε λύσεις στο τεχνικό μέρος και προσπαθώ να σας εξηγήσω πως είμαστε λίγο ντροπαλοί και πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Υπάρχει βελτίωση και εγώ κοιτάω το ποτήρι μισό γεμάτο πως δεν δεχθήκαμε γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες, παίξαμε με επτά απουσίες, παίξαμε με παίκτες που δεν έχουν παίξει σε αρκετά παιχνίδια και παίκτες που τους σπρώχνουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Για παράδειγμα παίκτες νέοι όπως οι Μπουζούκης, Ζαγαρίτης, Σερπέζης και Καμπετσής φορούν την φανέλα του Παναθηναϊκού που για την ηλικία τους είναι πολύ βαριά η φανέλα και θέλουν χρόνο».

Για τον τελικό του Γουέμπλεϊ: «Όταν μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο τελικό μπορούμε να χάσουμε το μυαλό μας και να πούμε πως ανήκουμε τόσο ψηλά και αν πέσεις από εκεί... πονάει. Με την υπάρχουσα διοίκηση είμαστε ρεαλιστές και ουσιαστικά προχωράμε με μικρά βήματα γιατί το να κάνεις μεγάλες κινήσεις είναι δαπανηρό και πρέπει ο κόσμος να το καταλάβει. Επιστρέφοντας στον τελικό του Γουέμπλεϊ θυμάμαι τον Πούσκας που είχε πει αν κερδίσουμε θα προσθέσουμε ακόμα ένα τριφύλλι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας