Σβαμπ: «Αήττητος ο Ολυμπιακός, αλλά και εμείς στην Τούμπα»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για την ανατροπή του ΠΑΟΚ με τον Βόλο αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Σβαμπ: «Αήττητος ο Ολυμπιακός, αλλά και εμείς στην Τούμπα»

Για την ανατροπή κόντρα στον Βόλο, την πίεση που βαραίνει μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ.

Αναλυτικά ο Αυστριακός μιλώντας στην κάμερα της NOVA μίλησε για:

Για την ανατροπή απέναντι στον Βόλο: «Από την μια είχαμε μια πολύ καλά ομάδα που ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πετύχουμε γρήγορα το 1-1. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πλέον βλέπουμε μπροστά».

Για την πίεση στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα δεν θα πω ψέματα. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, είναι τελείως διαφορετικό να εκτελείς πέναλτι, εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα στο να συγκεντρωθώ να πετύχω το γκολ που ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα»

Για το ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Στα ματς με Λάρισα και Ατρόμητο, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, σήμερα κάναμε το χειρότερο ημίχρονο στη σεζόν. Στο δεύτερο δείξαμε χαρακτήρα, ωστόσο αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί μπροστά και πιο συμπαγής πίσω. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την δική μας πλευρά είναι να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο, που ακόμη δεν έχει χάσει, όμως ακόμη δεν έχουμε χάσει και εμείς στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη».