Ροντρίγκο για Ιβάν Σαββίδη: «Μας μετέφερε την εμπιστοσύνη του»

Ο Ροντρίγκο Σοάρες αναφέρθηκε στην κουβέντα που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη. Τι ανέφερε ο 28χρονος ακραίος μπακ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ροντρίγκο για Ιβάν Σαββίδη: «Μας μετέφερε την εμπιστοσύνη του»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντρίγκο στην κάμερα της NOVA.

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του:

«Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Νιώθω καλύτερα. Προσπαθώ να αποκτήσω ρυθμό. Κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να «γυρίσει» την κατάσταση μετά τα άσχημα αποτελέσματα:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το νέο έτος. Το γνωρίζουμε καλά. Έχουμε μεγάλες ευθύνες. Ο δρόμος που ξέρουμε είναι αυτός της σκληρής δουλειάς. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τις στιγμές, τώρα δεν είμαστε σε καλή στιγμή, υπάρχει όμως εμπιστοσύνη από την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, από τους ίδιους τους εαυτούς μας και είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση και είμαι βέβαιος πως θα το κάνουμε».

Σαββίδης σε παίκτες: «Όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Για τα όσα είπε στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης:

«Μας μετέφερε την εμπιστοσύνη του. Πως πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε να το δείξουμε και στο παιχνίδι με τον Βόλο».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο:

«Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε πως τα δύο αρνητικά αποτελέσματα άφησαν το στίγμα τους, όμως μπορούμε και έχουμε δυνατότητες να κερδίσουμε. Περιθώρια δεν υπάρχουν για άλλες απώλειες και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας