Σαββίδης σε παίκτες: «Όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε αυστηρό ύφος στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και στήριξε τον Πάμπλο Γκαρσία.

Σαββίδης σε παίκτες: «Όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο με 3-2 είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας στους δέκα βαθμούς. Παράλληλα προκάλεσε και τριγμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη σήμερα (8/1) με προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές. Ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" είναι ενοχλημένος με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και με το γεγονός ότι έχει μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε αυστηρό ύφος στους ποδοσφαιριστές και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. Τόνισε ότι οι στόχοι του ΠΑΟΚ παραμένουν υψηλοί και αυτό δεν αλλάζει παρά την ήττα από τον Ατρόμητο.

Επισήμανε επίσης στους ποδοσφαιριστής ότι όποιος δεν μπορεί ή δε θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευση του και η διοίκηση θα το κάνει δεκτό την ίδια στιγμή.

Πέρα απ' όλα αυτά ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε τη στήριξη όλης της διοίκησης στον Πάμπλο Γκαρσία. Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να κάνει τον Ουρουγουανό προπονητή να αισθανθεί πιο ισχυρός και δυνατός. Υπογράμμισε ακόμα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ότι στον Γκαρσία θα δοθεί όσος χρόνος του χρειάζεται.