Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Αρσούρα: «Αν παίζουμε έτσι θα μείνουμε» (vid)

Ο Χοακίν Αρσούρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέφρασε τη σιγουριά ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο Παναιτωλικός δεν θα κινδυνεύσει.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Αρσούρα: «Αν παίζουμε έτσι θα μείνουμε» (vid)

Συνεχώς βελτιωμένος παρουσιάζεται ο Παναιτωλικός και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα της επανάληψης και να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Πειραιά, αλλά τελικά δεν πήρε τίποτα από αυτό το ματς. Ο Χοακίν Αρσούρα μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του Αγρινίου θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά ο Χοακίν Αρσούρα μίλησε:

Για το αν έλειπε κάτι από τον Παναιτωλικό: Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ και ίσως να υπήρχε πέναλτι ίσως και να μην υπήρχε.

Για την κακή απόδοση στο ξεκίνημα και την άνοδο στην επανάληψη: Απλά συνεχίσαμε να πιστεύουμε και να προσπαθούμε. Όλα τα ματς είναι έτσι, έχεις ένα καλό μέρος και ένα κακό μέρος.

Για το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό: Είναι τα πιο όμορφα ματς γιατί παίζεις απέναντι στους καλύτερους του πρωταθλήματος. Σε κάνουν να θες να δώσεις το κάτι παραπάνω να φτάσεις το 100% και αν μπορείς να πάρεις κάτι.

Για το αν θα καταφέρει ο Παναιτωλικός να μείνει στην κατηγορία: Εννοείται ότι θα τα καταφέρουμε να μείνουμε. Αν κάνεις τέτοια παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τότε μπορείς να νικήσεις τις υπόλοιπες ομάδες.