Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Ντρέγκερ: «Θα θυμάμαι πάντα τη συνεργασία με Ραφίνια» (vid)

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Κώστα Φορτούνη και επέστρεψε στη δράση με μία πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2: Ντρέγκερ: «Θα θυμάμαι πάντα τη συνεργασία με Ραφίνια» (vid)

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Ο Τυνήσιος μπακ μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση, ενώ σε αυτόν πιστώνεται και η ασίστ στο γκολ του Φορτούνη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ο Ντρέγκερ μίλησε για την επανεμφάνιση του και τη συνεργασία του με τον Ραφίνια.

Αναλυτικά ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ μίλησε:

Για τη δική του εμφάνιση: Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σπουδαία μας νίκη. Ο αντίπαλος μας πάλεψε πολύ και μας δυσκόλεψε στο παιχνίδι. Νιώθω πολύ καλά, πολύ χαρούμενος. Νομίζω ήταν η πρώτη μου ασίστ και χρειάζομαι μερικά 90λεπτά για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Ευχαριστώ όλο το σταφ που ασχολήθηκε και με βοήθησε να επιστρέψω.

Για τη μπαλιά του Σισέ: Ναι, ήταν μία από τις στρατηγικές που είχαμε δουλέψει γιατί ο Σισέ είναι πολύ καλός σε αυτές τις μπαλιές και με τα δύο πόδια. Είναι και θέμα τύχης αν θα πάει σε μένα ή στον Φορτούνη η μπάλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε αυτή η φάση.

Για τη δραστηριότητα του αμυντικά και επιθετικά: Φυσικά. Για να παίζεις στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας πρέπει να είσαι καλός και στην άμυνα και στην επίθεση. Θέλω να πω και πάλι ότι ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε πολύ, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Βέβαια δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το συνηθίζουμε, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ.

Για το τι του έχει μάθει ο Ραφίνια: Είναι μυστικό. Είναι πολλά αυτά που μου έχει μάθει. Κυρίως συμβουλές για την άμυνα. Μου μιλάει πάρα πολύ. Σήμερα μου είχε πει να σκοράρω, αλλά ευτυχώς έδωσα την ασίστ. Νομίζω ότι θα θυμάμαι για πάντα τη συνεργασία μου με τον Ραφίνια.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας