Ατρόμητος: Εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες ο Γιαννιώτης - Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος θα στερηθεί τον τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη για σχεδόν έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Βγήκε η αποστολή των Περιστεριωτών για τον αυριανό (10/1) εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ατρόμητος: Εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες ο Γιαννιώτης - Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο 28χρονος Σερραίος τερματοφύλακας του Ατρόμητου είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ εξαιτίας τραυματισμού.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Αποχώρησε τραυματίας ο Γιαννιώτης (vid)

Μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λοιπόν διαπιστώθηκε ότι ο Γιαννιώτης έχει υποστεί μια κάκωση ακρωμιοκλειδικού συνδέσμου και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες εβδομάδες. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Κατά τα άλλα, ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με τη σημερινή (9/1) προπόνηση την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου (10/1) αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδο του Περιστερίου. Το παιχνίδι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League 1 και η σέντρα έχει οριστεί να γίνει στις 17:15.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αυστριακός προπονητής της ομάδας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία έμεινε εκτός μόνο ο τραυματίας Γιαννιώτης.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγεφ, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Οικονομίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να καταλύσει ενόψει του αυριανού εντός έδρας ματς με το κρητικό συγκρότημα. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην 22άδα θα προπονηθούν αύριο (10/1) το πρωί.