Ολυμπιακός: Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε οπαδούς σε Ρίο και Αγρίνιο, σε αντίθεση με του ΠΑΟΚ!

Με πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση τιμωρήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού που υποδέχτηκαν με καπνογόνα και συνθήματα την αποστολή των νταμπλούχων στη γέφυρα στο Ρίο αλλά και στο Αγρίνιο. Κανένα πρόστιμο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που επισκέφτηκαν την Τούμπα!

Ολυμπιακός: Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε οπαδούς σε Ρίο και Αγρίνιο, σε αντίθεση με του ΠΑΟΚ!

Μπορεί οι παίκτες του Ολυμπιακού που μετέβαιναν στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να εντυπωσιάστηκαν από την υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας τους στη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και στο Αγρίνιο ωστόσο η αστυνομία είχε άλλη άποψη.

Αποθέωση του Ολυμπιακού στη γέφυρα του Ρίο, χαμός και στο Αγρίνιο (pic, vid)

Στην εποχή του κορονοϊού και με τη χώρα σε lockdown οι αστυνομικές αρχές έκοψαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, για άσκοπη μετακίνηση σε κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού, μετά τις εκδηλώσεις χαράς προς τους νταμπλούχους Ελλάδας με συνθήματα και καπνογόνα.

Όταν το πούλμαν που μετέφερε τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έφτασε στη γέφυρα του Ρίο οπαδοί των πρωταθλητών βρίσκονταν στο σημείο. Μόλις αντίκρισαν την αγαπημένη τους ομάδα άναψαν καπνογόνα και αποθέωσαν την ομάδα του Πειραιά που συνέχισε το ταξίδι της για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού σε μία περίοδο που ο κόσμος έχει μείνει μακριά από την αγαπημένη του ομάδα.

Αντίθετα δεν επιβλήθηκαν πρόστιμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που πήγαν στην Τούμπα και τα έψαλαν στους παίκτες και στήριξαν τον Πάμπλο Γκαρσία.