Αποθέωση του Ολυμπιακού στη γέφυρα του Ρίο, χαμός και στο Αγρίνιο (pic, vid)

Οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή της ομάδας του Πειραιά στη γέφυρα του Ρίο και την υποδέχτηκαν με καπνογόνα και συνθήματα.

Αποθέωση του Ολυμπιακού στη γέφυρα του Ρίο, χαμός και στο Αγρίνιο (pic, vid)

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και έχει γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Όλη αυτή την πορεία, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να παρακολουθήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού που παραμένει εκτός γηπέδων.

Οι φίλοι των Πειραιωτών, όπως και οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο, παρακολουθούν τα ματς από τις τηλεοράσεις τους λόγω της πανδημίας. Η δίψα για ποδόσφαιρο και για παρουσία στις κερκίδες είναι μεγάλη.

Το Σάββατο το βράδυ οι πρωταθλητές Ελλάδας δοκιμάζονται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με στόχο να πάρει μία ακόμα νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Η αποστολή του Ολυμπιακού λίγο πριν τις 18:00 πέρασε τη γέφυρα του Ρίο.

Όταν το πούλμαν που μεταφέρει τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έφτασε στη γέφυρα του Ρίο οπαδοί των πρωταθλητών βρίσκονταν στο σημείο. Μόλις αντίκρισαν την αγαπημένη τους ομάδα άναψαν καπνογόνα και αποθέωσαν την ομάδα του Πειραιά που συνέχισε το ταξίδι της για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού σε μία περίοδο που ο κόσμος έχει μείνει μακριά από την αγαπημένη του ομάδα.

Μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών όταν το πούλμαν έφτασε στο Αγρίνιο. Εκεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την άφιξη του πούλμαν για να αποθεώσουν τα ινδάλματα τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συνέβη στο Αγρίνιο