Ολυμπιακός: Ποιες οι πιθανότητες για πώληση βασικού ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο

Αυτή τη στιγμή μόνο το όνομα του Σισέ είναι στο προσκήνιο και υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να φτάσει σοβαρή πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ποιες οι πιθανότητες για πώληση βασικού ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει άλλη μία μεταγραφική κίνηση από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο εκτός από τον Ρέαμπτσιουκ; Φυσικά, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι Πειραιώτες θα έχουν προχωρήσει πρώτα σε μάι «περήφανη» πώληση τύπου Ποντένσε. Μόνο σε αυτό το ενδεχόμενο άλλωστε είναι ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να δούμε ακόμη μία προσθήκη στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Και μιλάμε για πώληση βασικού ποδοσφαιριστή και όχι παίκτη τύπου Λοβέρα που δεν χωράει στα πλάνα του Μαρτίνς.

Αυτό άλλωστε έχει τονίσει σε γενικές γραμμές και ο Πέδρο Μαρτίνς στις διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει το τελευταίο διάστημα.

Πάμε όμως να δούμε πώς έχουν τα δεδομένα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έδινε την εντύπωση στις δηλώσεις του, ότι σαν κάτι να έχει φτάσει στα αφτιά του ότι μπορεί ννα «σκάσει» μία καλή προσφορά από το εξωτερικό και από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης πώς θα την διαχειριστεί.

Αυτή τη στιγμή η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σε... Ποντένσε τον φετινό Γενάρη. Πέρσι τέτοια εποχή, υπήρχε μία κινητικότητα γύρω από τον Ποντένσε, αποτελούσε κοινό μυστικό ότι ο Πορτογάλος δύσκολα θα έμενε έως το καλοκαίρι και τελικά ήρθε η Γουλβς για να καταθέσει μία σούπερ προσφορά για να τον αποκτήσει στα τελειώματα του Ιανουαρίου.

Τώρα, υπάρχει μία κινητικότητα για τον Σισέ και κυρίως από της Νις (σκέφτεται να πάρει και δεύτερο στόπερ τελικά), αλλά το θέμα είναι αν η γαλλική ομάδα μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ολυμπιακού που είναι πάνω από 10 εκ. ευρώ. Αν θέλετε την άποψή μας, πολύ δύσκολα η ομάδα της Νίκαιας θα γίνει... Γουλβς, μολονότι έχει γερό «πορτοφόλι».

Για άλλους βασικούς παίκτες (Καμαρά, Σεμέδο, Μπουχαλάκη, Φορτούνη) δεν έχει ακουστεί κάτι, όπερ σημαίνει ότι με τα έως τώρα δεδομένα δεν υπάρχει κάτι σοβαρό στον ορίζοντα ως προς το να έρθει μία σοβαρή προσφορά από το εξωτερικό. Απαιτείται υπομονή, όμως, καθώς στις μεταγραφικές περιόδου οι ανατροπές είναι σύνηθες φαινόμενο.