Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Αντονίτο

Αποχωρεί ο Αντονίτο Ρεγάλ από τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός μπακ δεν έχει πείσει τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Παναθηναϊκός: Τελειώνει ο Αντονίτο

Πολύ σύντομη θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η θητεία του Αντονίτο Ρεγάλ στον Παναθηναϊκό, καθώς o Ισπανός μπακ τελεί πλέον προς... αποχώρηση και λίαν συντόμως αναμένεται να «τελειώσει» από το «τριφύλλι».

Ο 32χρονος δεξιός μπακ αποκτήθηκε με διετές συμβόλαιο στις 26 Σεπτεμβρίου, όμως στάθηκε πάρα πολύ άτυχος όταν προσβλήθηκε λίγες μέρες αργότερα από έναν σπάνιο ιό που του προξένησε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού. Ως αποτέλεσμα, μπήκε για δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο νοσοκομείο και τέθηκε για δύο μήνες εκτός προπονήσεων, χωρίς να βοηθήσει καθόλου αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό στο διάστημα που ακολούθησε.

Παρά το γεγονός πως ο Αντονίτο έχει επιστρέψει εδώ και περίπου ενάμισι μήνα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, δεν θα φορέσει την «πράσινη» φανέλα σε επίσημο αγώνα, καθώς δεν έχει «πείσει» τον Λάζλο Μπόλονι.

Επίσης κι ο ίδιος ο παίκτης, επιθυμεί πια για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του (η σύζυγός του, έφερε στον κόσμο πριν λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί και βρίσκονται μαζί του εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα), ενώ έχει προτάσεις κι από ισπανικές ομάδες τις οποίες κι εξετάζει.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως θα αναζητηθεί μία φόρμουλα για να «σπάσει» το συμβόλαιό του κι ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει δεξιό μπακ, για να πλαισιώσει τον Φακούντο Σάντσες στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Επ’ αυτού έχει ήδη γίνει προεργασία απ’ τον Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος βρίσκεται παράλληλα σε προχωρημένες συζητήσεις και για την απόκτηση κεντρικού χαφ και εξτρέμ, με στόχο να «κλείσει» και τις δύο συγκεκριμένες θέσεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.