Κάναντι: «Είχαμε θέληση, ο Ουάρντα είναι Ουάρντα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ με 3-2 έμεινε ο Νταμίρ Κάναντι. Τι είπε για τον Ουάρντα.

Κάναντι: «Είχαμε θέληση, ο Ουάρντα είναι Ουάρντα»

Μεγάλη νίκη σημείωσε στην έδρα του ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με 3-2 και να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2: Με ανατροπή στις καθυστερήσεις ξέρανε το «Δικέφαλο του Βορρά»!

Όπως ήταν φυσιολογικό ο προπονητής των γηπεδούχων, Νταμίρ Κάναντι, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του δηλώνοντας μάλιστα υπερήφανος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Και με το Βόλο η ομάδα είχε καλή απόδοση και δικαιούταν την ισοπαλία. Σήμερα είχαμε θέληση για νίκη, καλή συμπεριφορά στο γήπεδο, πειθαρχία και αυτή είναι μια μεγάλη νίκη».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Πιστεύω πως έχουμε κάνει κι άλλα καλά παιχνίδια. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δουλεύουμε για να πετυχαίνουμε γκολ σαν το τρίτο, να δημιουργούμε χώρο, να τρέχουμε στους χώρους και να σπάμε τις γραμμές του αντιπάλου. Η νίκη αυτή μας δίνει πίστη στις δυνατότητες μας και είμαι πολύ περήφανος για όλους».

Για τη σημασία της νίκης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με ενδιαφέρει να βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά της προπόνησης. Σαφώς είναι στόχος η έκτη θέση, αλλά θέλω να βλέπω στο παιχνίδι ό,τι δουλεύουμε στη προπόνηση».

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Είμαι χαρούμενος για τη βελτίωση που έχει. Ήθελα να τον φέρω στην ομάδα το καλοκαίρι αλλά για κάποιους λόγους δεν ήρθε. Είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αλλά τον ξέρουμε όλοι, ο Ουάρντα είναι Ουάρντα. Πρέπει να καταλάβει ότι τα συναισθήματα μένουν έξω από το ποδόσφαιρο».