ΟΦΗ - Λαμία 2-0: Με ελληνική υπογραφή (highlights)

Ομιλούν... Ελληνικά στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Λαμία, χάρη σε γκολ των Στάικου (34') και Βαφέα (85') 

ΟΦΗ - Λαμία 2-0: Με ελληνική υπογραφή (highlights)

Μόνο μία νίκη στο «Γεντί Κουλέ» είχε πανηγυρίσει ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και είχε στοχεύσει την σημερινή αναμέτρηση με την Λαμία (2-0). Και την πήρε, παρά το γεγονός πως για μια ακόμα αγωνιστική έλειπαν ξένοι παίκτες που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ήταν όμως εκεί τα... Ελληνόπουλα.

ΟΦΗ - Λαμία: Το πέναλτι του Στάικου για το 1-0 (vid)

Ο Πασχάλης Στάικος που επισφράγισε την ποιοτική του εμφάνιση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Νίκος Βαφέας που μπήκε στο τελευταίο τέταρτο του ματς, πρόλαβε και κατέγραψε τρεις τελικές προσπάθειες στο νεργητικό του και η τρίτη αποδείχθηκε η «φαρμακερή» τελειώνοντας με έξοχο τρόπο την φάση και το παιχνίδι.

ΟΦΗ - Λαμία: Το δοκάρι του Βούρου (vid)

Από την άλλη πλευρά η Λαμία θύμισε τις παλιές κακές εμφανίσεις της. Αυτές που προηγήθηκαν της αναλαμπής της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη. Υποτονικοί οι φιλοξενούμενοι, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ανέβασαν ταχύτητες αλλά τους έλειψε η καλή τελική προσπάθεια, με τον Μίλος Ντέλετιτς να σπαταλά τρεις καλές στιγμές στην επανάληψη.

ΤΑ ΓΚΟΛ
34’:
Ο Μπαλογιάννης κινήθηκε κάθετα στον άξονα και από το ημικύκλιο σούταρε δυνατά με το αριστερό και η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο δεξί χέρι του Αντέτζο εντός περιοχής. Πέναλτι που εκτέλεσε δυνατά με το δεξί ο Στάικος στη δεξιά γωνία Και παρά την καλή προσπάθεια του Επασί που τη μπάλα 1-0.
85’:
Ο Βαφέας εκτέλεσε για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών και με έξοχο πλασέ με αριστερό εσωτερικό φάλτσο από το ημικύκλιο της περιοχής,, έστειλε τη μπάλα στο δεξί παράθυρο του Επασί, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Μικρογραφία

ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ 2-0
Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης
Σκόρερ: 34' πέναλτι Στάικος, 85' Βαφέας.
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
Κίτρινες: Βούρος, Ουές, Βάτερμαν, Αντέτζο.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Περικλής Παπαπαναγής): Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο, Στάικος (74’ Βαφέας), Μπαλογιάννης (65’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον (87’ Τσιλιανίδης), Σαρδινέρο (74’ Γρίβας).
ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας (72’ Βλάχος), Αντέτζο, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (72’ Μπιάρνασον), Ντέτλετιτς, Ταϊρόν (46’ Καραμάνος), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (87' Βασιλακάκης).

Δείτε τα highlights του ΟΦΗ - Λαμία 2-0