ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρος» ο Αλμπάνης έως το 2024!

Επέκταση συνεργασίας μεταξύ ΑΕΚ και Χρήστου Αλμπάνη για άλλα τρία χρόνια, έως το 2024, αφού ο 26χρονος εξτρέμ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρος» ο Αλμπάνης έως το 2024!

Ως το 2024 ο Χρήστος Αλμπάνης κι η ΑΕΚ θα συνεχίσουν μαζί αφού ο 26χρονος ακραίος επιθετικός συμφώνησε κι υπέγραψε το νέο τριετούς διάρκειας συμβόλαιο του.

Ο παίκτης που αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης τον Μάϊο του 2018 (έχοντας σε 57 συμμετοχές, σ' όλες τις διοργανώσεις 5 γκολ και 3 ασίστ) στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την έμπρακτη απόδειξη πίστης των ιθυνόντων της ομάδας στο πρόσωπο του, επεσήμανε:

«Είμαι χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στο club για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, κάτι που σε κάθε περίπτωση, εκτός του ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, μεγαλώνει και τις ευθύνες μου.

Από πλευράς μου, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα καταβάλλω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να συμβάλλω όσο περισσότερο μπορώ στην επίτευξη των στόχων της ΑΕΚ. Δεν είναι η στιγμή για πολλά λόγια. Αυτό που χρειάζεται είναι όλοι μαζί να δουλέψουμε για να δούμε αυτή την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει».