Ανόρθωση: Θέλει και τον Χριστοδουλόπουλο

Έπειτα από την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη, η Ανόρθωση θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον μεσοεπιθετικό του Ατρόμητου, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Ανόρθωση: Θέλει και τον Χριστοδουλόπουλο

Παίκτες από την Ελλάδα και δη από τον Ατρόμητο έχουν στο στόχαστρο οι επιτελείς της Ανόρθωσης. Για την ακρίβεια ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος φυσικά γνωρίζει άριστα την αγορά στη χώρα μας και φροντίζει να κάνει τις ανάλογες εισηγήσεις στη διοίκηση της «Κυρίας».

Ήδη, ολοκληρώθηκε το πρώτοι ντιλ που αφορά στον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος συμφώνησε, μετέβη στην Κύπρο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση. Επόμενο στην λίστα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τον οποίο ο Κετσπάγια γνωρίζει από την συνεργασία τους στην ΑΕΚ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λάζαρος βρέθηκε στην Κύπρο για να συζητήσει με τον Απόλλωνα Λεμεσού, όμως τότε το ντιλ δεν ολοκληρώθηκε. Τώρα έρχεται η Ανόρθωση να του προσφέρει συμβόλαιο υψηλών αποδοχών με το οποίο οι Κύπριοι ελπίζουν πως θα πείσουν τον 34χρονος μεσοεπιθετικό να ολοκληρώσει πρόωρα την συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου.