Επανέφεραν τον Βιδάλ οι Ισπανοί

Δημοσιεύματα από την Ιβηρική υπενθυμίζουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 23χρονο δεξιό μπακ της Βαλένθια.

Επανέφεραν τον Βιδάλ οι Ισπανοί

Ακόμα ένα όνομα προέκυψε από την Ισπανία. Ο λόγος για τον Νάτσο Βιδάλ, ο οποίος ανήκει στη Βαλένθια, αλλά απ’ ότι φαίνεται και αναφέρουν τα ρεπορτάζ θα αποτελέσει παρελθόν για τον ισπανικό σύλλογο. Σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι δεδομένη η αποχώρηση του από το «Μεστάγια».

Υπενθυμίζουν πως ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Είχε κάνει μία πρώτη κρούση η ομάδα του Πειραιά, αλλά τότε ο παίκτης είχε απαντήσει αρνητικά. Ο Βιδάλ ήθελε να μείνει στη Βαλένθια και είχε απορρίψει την πρόταση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα τα δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά για τον Νάτσο Βιδάλ. Η Βαλένθια έχει πάρει απόφαση να τον παραχωρήσει, ενώ και ο ίδιος δεν θέλει να μείνει στην ομάδα αν δεν έχει ρόλο και δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον και η Λεγανές.

Ο Βιδάλ έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας, αλλά κατά κύριο λόγο αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά. Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα η ενίσχυση σε αυτή τη θέση, αλλά στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου δεν αποκλείεται να προκύψει θέμα και για δεξί μπακ.