Τάτσης: «Δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες και ο λόγος είναι το πρέπει» (vid)

Ο προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Τάτσης, μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι η ανάγκη για τους τρεις πόντους επηρέασε τους παίκτες του επιθετικά κόντρα στον ΠΑΣ.

Τάτσης: «Δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες και ο λόγος είναι το πρέπει» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας:

«Θέλαμε τη νίκη, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις αλλά δεν είχαμε πολλές τελικές, όπως και ο ΠΑΣ, τον οποίον ενδιέφερε και η ισοπαλία. Αμυντικά πήγαμε καλά αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες και ο λόγος είναι το ''πρέπει''. Έπρεπε να πάρουμε το ματς λόγω βαθμολογικής θέσης και αυτό βάρυνε πολύ τα πόδια, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Από το 55'- 60' ρίσκαρα με τις αλλαγές για να πάρουμε το ματς, με κίνδυνο να υστερήσουμε αμυντικά. Από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε σίγουρα δε θέλαμε να χάσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, στο ποδόσφαιρο μία μέρα μπορεί να είσαι καλά και την επόμενη να μην είσαι και το αντίστροφο.

Το θετικό ήταν ότι για δεύτερο σερί ματς πήγαμε καλά αμυντικά, απέναντι σε μία ομάδα που όπως ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ευκαιρίες. Να σταθεροποιήσουμε έναν κορμό σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού και με δουλειά και τις προσθήκες που θα γίνουν να βελτιωθούμε σε επίθεση και ψυχολογία, γιατί το μισό ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία και εμείς θέλουμε μία νίκη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας