Μήνυμα Μπόλονι σε Ζαγαρίτη: «Να σεβαστεί το δώρο...»

Ο Λάζλο Μπόλονι έστειλε μήνυμα στον Βασίλη Ζαγαρίτη για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Μήνυμα Μπόλονι σε Ζαγαρίτη: «Να σεβαστεί το δώρο...»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές στην αγχώδη νίκη (1-0) του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα αφού αποβλήθηκε στο 51΄.

Στον Ζαγαρίτη η ΠΑΕ έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση με τριετές συμβόλαιο και αποδοχές κλιμακωτά αυξανόμενες που ξεκινούν από 60.000 ευρώ (καθαρές απολαβές) και φτάνουν τις 80.000 ευρώ στο τρίτο έτος.

Απόλλων - Παναθηναϊκός 0-1: «Φωτίστηκε» με τρία VAR! (vids)

Μάλιστα στην πρόταση συμπεριλαμβάνονται και μπόνους 1.500 ευρώ για κάθε επίσημη συμμετοχή, όπως και πριμ στόχων, που μπορούν να ανεβάσουν το συνολικό ποσό στις 100.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Ζαγαρίτης δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του Παναθηναϊκού και ο Μπόλονι έστειλε μήνυμα στον παίκτη λέγοντας:

«Ο Ζαγαρίτης είναι ένας παίκτης με ποιότητα αλλά ακόμη πρέπει να βελτιωθεί. Ο σύλλογος του έδωσε μια καλή ευκαιρία και δυνατότητα και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω μερικά πράγματα περισσότερα, θα πω ότι και εκείνος θα πρέπει να σεβαστεί αυτό το δώρο του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά το μέλλον, γνωρίζουμε ότι αν έχουμε νέους παίκτες και υπάρχουν μαζί τους μόνο άλλοι δύο-τρεις έμπειροι, ουσιαστικά θα παίζουμε μόνο για να μην υποβιβαστούμε. Κάνουμε το παν για να βοηθήσουμε την δουλειά του συλλόγου και των νεαρών ταλέντων. Δεν ξέρω άλλη ομάδα πάντως που να παίζει με τρεις 19χρονους, οπότε πάμε σιγά σιγά»