Τα δύο πέναλτι και το γκολ του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό που πήρε πίσω το VAR (vids)

Δύο φορές ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, αλλά και τις δύο πήρε πίσω την αρχική του απόφαση έχοντας συμβουλευτεί το VAR. Μετά μέτρησε γκολ του Απόλλωνα και το ακύρωσε κι αυτό με  VAR.

Τα δύο πέναλτι και το γκολ του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό που πήρε πίσω το VAR (vids)

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στη Ριζούπολη στο 20' με τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά ο Απόλλων αντέδρασε στη συνέχεια και έψαξε την ισοφάριση. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είδε τον διαιτητή Κουτσιαύτη να καταλογίζει δύο πέναλτι, αλλά και τις δύο φορές να παίρνει πίσω την απόφαση του, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR.

Το πρώτο πέναλτι καταλογίστηκε στο 28' στη σφοδρή σύγκρουση του Διούδη με τον Νίκο Ιωαννίδη. Ο ρέφερι της αναμέτρησης είδε τη φάση στο βίντεο και τελικά πήρε πίσω την αρχική του απόφαση, διότι διαπίστωσε ότι ο επιθετικός του Απόλλωνα είχε βρει τη μπάλα με το χέρι.

Το δεύτερο πέναλτι καταλογίστηκε στο 48' σε ανατροπή του Τσιλούλη από τον Ζαγαρίτη. Και αυτό, όμως, το πήρε πίσω, διότι στο VAR φάνηκε ότι ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ήταν εκτός περιοχής. Έτσι δόθηκε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζαγαρίτη.

Ο Απόλλων ισοφάρισε στο 77΄με γκολ του Τομάς Μπεντινέλι το οποίο όμως δεν μέτρησε μετά από τον έλεγχο της φάσης από τον VAR (δόθηκε οφσάιντ στον Ντάουτα).