Η Λίβερπουλ στέλνει Μάρκοβιτς στον Πειραιά

Επιμένουν στην Αγγλία ότι ο Σέρβος εξτρέμ είναι πολύ κοντά στη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, αφού η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει.

Η Λίβερπουλ στέλνει Μάρκοβιτς στον Πειραιά

Όλο και πιο σοβαρό γίνεται το θέμα του Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ έχει προταθεί γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να έρθει στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής αυτή τη φορά βρίσκεται κοντά στη μετακίνηση του στους Πειραιώτες. Η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό.

Το μεγάλο όπλο σε αυτή την υπόθεση είναι οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι δύο σύλλογοι. Οι Reds σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν δανεικό για έναν χρόνο τον Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα της Άντερλεχτ και φυσικά δεν υπάρχει καμία διάθεση να μείνει στο Άνφιλντ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολούνται και οι Σέρβοι. Στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως τον Μάρκοβιτς τον θέλει πολύ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ και ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει παίξει τον ρόλο του σε αυτή την υπόθεση.