Βαλιέντε για Ολυμπιακό: «Δύσκολος αντίπαλος αλλά είμαστε και εμείς καλή ομάδα» (vid)

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Χoσέ Λουίς Βαλιέντε μίλησε για την σημερινή (6/1) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Βαλιέντε για Ολυμπιακό: «Δύσκολος αντίπαλος αλλά είμαστε και εμείς καλή ομάδα» (vid)

Ο μέσος της ομάδας της Τρίπολης, Χoσέ Λουίς Βαλιέντε παρέλαβε το βραβείο του BADOUNAS MVP για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αλλά και το πρόγραμμα του Ιανουαρίου με τους διαδοχικούς αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μέσου, Χoσέ Λουίς Βαλιέντε:

Για την βράβευση του και την ανάδειξή του σε MVP στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ πολύ. Οποιοσδήποτε από τους συμπαίκτες μου θα μπορούσε να έχει αυτό το βραβείο. Σας ευχαριστώ όλους και πιο πολύ την οικογένεια μου, που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί της αυτά τα Χριστούγεννα. Μακάρι να πετύχουμε όλοι τους στόχους μας».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε επειδή είμαστε και εμείς καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για την περαιτέρω επιβάρυνση του προγράμματος μετά την κλήρωση με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας: «Έχουμε ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα τον Άρη είναι ακόμα πια δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε καλή ομάδα και θα το αντιμετωπίσουμε».