Αστέρας Τρίπολης: Απρόοπτο με Μπαράλες, χάνει τον Ολυμπιακό

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (6/1, 19.30) ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς εκτός μάχης τέθηκε την τελευταία στιγμή και ο Χερόνιμο Μπαράλες λόγω τραυματισμού.

Αστέρας Τρίπολης: Απρόοπτο με Μπαράλες, χάνει τον Ολυμπιακό

Συσσωρεύονται τα αγωνιστικά προβλήματα του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης (6/1, 19.30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθώς την ύστατη ώρα τέθηκε εκτός μάχης και το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας της Αρκαδίας.

Ο λόγος για τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στον δικέφαλο και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής των «κυανοκίτρινων» για τον αγώνα κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Πέρα από τον Μπαράλες, στα... πιτς βρίσκονται ακόμα οι Ντρούπι και Ιγκλέσιας, αμφότεροι επίσης με προβλήματα τραυματισμού. Παράλληλα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν βρίσκεται ούτε ο Μουνάφο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε την Τρίτη για το ματς με τον Ολυμπιακό, συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρεθ, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Ρέγκις, Αλί Μπαμπά.