Κρμέντσικ: «Μίλησα με πρώην Έλληνες συμπαίκτες μου πριν πω το "ναι" στον ΠΑΟΚ»

Ο Μίχαελ Κρμέντσικ δήλωσε στο PAOK TV ότι μίλησε με πρώην Έλληνες συμπαίκτες του στην Τσεχία πριν πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ

Κρμέντσικ: «Μίλησα με πρώην Έλληνες συμπαίκτες μου πριν πω το "ναι" στον ΠΑΟΚ»

Ο Μίχαελ Κρμέντσικ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του (από την Μπριζ) στον ΠΑΟΚ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο PAOK TV.

Σε αυτή επιβεβαίωσε το δημοσίευμα για τη συνεργασία του πριν μια οχταετία με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, Παύλο Ευθυμιάδη, Ραφαήλ Ευθυμιάδη, Κυριάκο Κελεσιάδη και Παναγιώτη Βασιλάκο στη Ζενίτ Βάτσλαβ που είχε πρόεδρο τον Μιχάλη Στεφανίδη.

ΠΑΟΚ: Ο Μίκαελ Κρμέντσικ, ο... πρώτος bachelor και η Ξάνθη

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Πώς νιώθεις για την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ;

Νιώθω καλά. Εγώ και ο μάνατζερ μου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια μεγάλη ημέρα και νύχτα. Αυτό που μου είπαν ήταν: Μάικλ, αυτός είναι ένας σύλλογος για σένα. Είναι εδώ, είμαι χαρούμενος και θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα.

-Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ και ποιους ρώτησες πριν έρθεις;

Στην Τσεχία αγωνιζόμουν σε μια ομάδα στη δεύτερη κατηγορία και ο πρόεδρος ήταν Έλληνας. Είχα Έλληνες συμπαίκτες εκεί, νομίζω ήταν 10 περίπου. Μίλησα λοιπόν μαζί τους πριν έρθω...

-Τι είδους παίκτης είσαι, τι πρέπει να περιμένουμε στο γήπεδο;

Παίζω «σκληρά» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνήθως σκοράρω, καθώς είμαι επιθετικός. Αυτή είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει να βοηθάω και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην πρώτη θέση.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου στον ΠΑΟΚ;

Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που αξίζει να είναι στην κορυφή. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η δουλειά μου τώρα είναι να βοηθήσω να φτάσει στην κορυφή.

-Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

Είναι μια δύσκολη περίοδος για τους οπαδούς καθώς τα γήπεδα είναι κλειστά. Πιστέψτε στην ομάδα και θα είμαστε εμείς οι νικητές.