ΠΑΟΚ: Ο Μίκαελ Κρμέντσικ, ο... πρώτος bachelor και η Ξάνθη

Με μία γνωστή τετράδα από την Ξάνθη που αγωνίστηκε στην Τσεχία και τον πρώτο Έλληνα bachelor είχε συνεργαστεί πριν από μια οχταετία ο επιθετικός Μίκαελ Κρμέντσικ, που αναμένεται να κλείσει στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Μίκαελ Κρμέντσικ, ο... πρώτος bachelor και η Ξάνθη

Στο πρόσωπο του Μίκαελ Κρμέντσικ βρήκε ο ΠΑΟΚ τον παίκτη που αναζητούσε για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ο Κροάτης επιθετικός Αντόνιο Τσόλακ δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες στον «Δικέφαλο του Βορρά» και οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να κοιτάξουν στο μεταγραφικό «παζάρι» για την απόκτηση ενός νέου φορ καταλήγοντας έτσι στον 27χρονο διεθνή Τσέχο, Κρμέντσικ.

Ο τελευταίος θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού από την Μπριζ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ σημειώνεται, μάλιστα, πως στα τελευταία παιχνίδια του βελγικού συλλόγου έμενε εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα, είχε 9 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα, οι 5 ως βασικός με 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ συμμετείχε και για 73 λεπτά στους αγώνες που έδωσε η Μπριζ στο Champions League σε 3 παιχνίδια ως αλλαγή.

Ο Κρμέντσικ πάντως δεν είναι άγνωστος στους Θρακιώτες, αφού συνεργάστηκε πριν μια οχταετία με την γνωστή τετράδα από την Ξάνθη που αγωνίστηκε στην Τσεχία: του επιθετικού του Ορφέα Ξάνθης Αλέξανδρου Μελισσόπουλου, του μέσου της Αλεξανδρούπολης Παύλου Ευθυμιάδη, του αδερφού του και επιθετικού της Ασπίδας Ξάνθης Ραφαήλ Ευθυμιάδης, του επιθετικού της Ασπίδας Ξάνθης Κυριακου Κελεσιάδη αλλά και του… Παναγιώτη Βασιλάκου, του πρώτου Έλληνα «Bachelor». Και φυσικά των Ξανθιώτων μάνατζερ Μιχάλη Ανθόπουλου και Ανέστη Τσετινέ που τότε συνεργάζονταν με την Ζενίτ Βάτσλαβ του προέδρου Μιχάλη Στεφανίδη στην Β’ Τσεχίας.

Ακόμα μαζί τους ήταν ο Παναγιώτης Αχείμαστος, ο Ηλίας Πολλάλης, ο Χρήστος Σταθουλόπουλος, ο Ανδρεας Μυλωνάς και ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ, Ελ Χαντζί Ντιούφ. Ο 19χρονος τότε Κρμεντσικ την σεζόν 2012-13 είχε αγωνιστεί σε 20 αγώνες με 1 μόλις γκολ, με την εξέλιξη του να είναι ραγδαία φτάνοντας στο σημείο να γίνει διεθνής και πλέον να σκοράρει με την φανέλα της Εθνικής Τσεχίας και στο Champions League με την Πλζεν.

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ με τους Ξανθιώτες τότε συμπαίκτες του.

ΠΗΓΗ: www. thrakisports.gr