Λόπεθ: «Είχαμε πάθος - Άλμα στην καριέρα του ο Ουάρντα»

Ο Βόλος έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, νικώντας τον Ατρόμητο 1-0 και ο προπονητής του, Άγχελ Λόπεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος

Λόπεθ: «Είχαμε πάθος - Άλμα στην καριέρα του ο Ουάρντα»

Ο Ανχελ Λόπεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Βόλου (1-0) επί του Ατρόμητου και μεταξύ άλλων στάθηκε στην επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ.

«Αγωνιστήκαμε με μεγάλο πάθος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα που παρουσιάσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», είπε αρχικά ο κόουτς της ομάδας στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε αν έχουν αλλάξει οι στόχοι της. «Εγώ ήρθα στην ομάδα εννιά μέρες πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις, με φιλοδοξία, αλλά και ταπεινότητα. Η σημερινή νίκη μας φέρνει στα ψηλά της βαθμολογίας και ενδεχομένως μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε για ψηλότερα».

Για τον Ουάρντα που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ευτυχής που ο Ουάρντα κάνει ένα άλμα στην καριέρα του. Εμείς κάναμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε το περιβάλλον ώστε ο Ουάρντα να δείξει τον καλύτερο εαυτό του».