Βγήκε φτηνό το... εφάπαξ του Ελ Αραμπί

Σε διάστημα δυο λεπτών καταλάβαμε γιατί ο Ελ Αραμπί παίζει στον Ολυμπιακό και ο Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ.

Βγήκε φτηνό το... εφάπαξ του Ελ Αραμπί

Σε διάστημα δυο λεπτών καταλάβαμε γιατί ο Ελ Αραμπί παίζει στον Ολυμπιακό και ο Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ, αφού σε φάσεις-καρμπόν ο Αφρικανός με κεφαλιά έκανε το 1-0 και ο Ιρανός απλά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Σα.

Όπως και να το κάνουμε ο Ελ Αραμπί είναι ένας από τους παίκτες, αν όχι ο παίκτης, που κάνουν τη διαφορά και το δείχνουν τα νούμερά του, αφού έχει ήδη 13 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στην Ευρώπη, ενώ πέρυσι σταμάτησε στα 20 εγχώρια και στα 7 ευρωπαϊκά. Και στα φετινά έχει το εκπληκτικό 13/28 προσπάθειες.

Να σταθούμε όμως λίγο περισσότερο στο πρώτο γκολ, όπου είχε γυρισμένο το κεφάλι του στην εστία, κι αυτό δεν τον εμπόδισε να αιφνιδιάσει τον Τσιντώτα και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ.

Ο Αφρικανός είναι δεινός σκόρερ, κι αν στο άνθος της ηλικίας του δεν προτιμούσε τα πετροδολάρια, θα έπαιζε σε μεγάλα πρωταθλήματα και σε σπουδαία κλαμπ, αλλά αν συνέβαινε αυτό δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Κι αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα διαπιστώσουμε για μια ακόμη φορά ότι γίνονταν πικρόχολα σχόλια οπαδών για την ορθότητα της μεταγραφής ενός μεγάλου σε ηλικία παίκτη, όπως έγραφαν κατά ριπάς. Και συμπλήρωναν με το γνωστό «ήρθε για το εφάπαξ». Δεν τους πέφτει άσχημα τώρα ο παίκτης όποιο κι αν είναι το ύψος του εφάπαξ… Ενός παίκτη που ήθελε με επιμονή ο Μαρτίνς και η διοίκηση δεν του χάλασε το χατίρι.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον μαραθώνιο των 13 αγώνων έως την 1η Μαρτίου με νικηφόρο αποτέλεσμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κρατά ξεκούραστους τους Μασούρα, Μπουχαλάκη και τον Φορτούνη θεατή για είκοσι λεπτά. Όλα είναι δρόμος πλέον για τον Ολυμπιακό, συνεχίζει χωρίς ανάσα κι αν περάσει αήττητος από την Τούμπα την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και τον κερδίσει στις 27 του ίδιου μήνα στον Πειραιά, τότε θα αρχίσει να προετοιμάζεται πνευματικά για τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς με την Αϊντχόφεν, αν και είναι προγραμματισμένα για τον Φεβρουάριo.