Ολυμπιακός: Στο «ερυθρόλευκο» ραντάρ ο Πινακάς

Ο Δημήτρης Πινακάς είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος και στον Ολυμπιακό παρακολουθούν στενά τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ που έβαλε ένα απίθανο γκολ κατά του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Στο «ερυθρόλευκο» ραντάρ ο Πινακάς

Η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Δημήτρης Πινακάς της ΑΕΛ. Ο μικρός που πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ κατά του ΠΑΟΚ έχει μπει στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες τον τσεκάρουν εδώ κι αρκετό καιρό και συνεχώς κερδίζει πόντους.

Στο ματς με τους Θεσσαλονικείς επιβεβαίωσε την ποιότητα του και την κλάση του και στον Πειραιά συνεχίζουν να τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους. Ο μικρός είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση και στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σκοράροντας εναντίον του.

Ο 19χρονος μέσος έχει πετύχει έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και από αυτά τα τρία είναι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Δεν είναι και μικρό πράγμα να βρίσκει δίχτυα κόντρα στους "μεγάλους". Στον Πειραιά είναι σε εγρήγορση για τον Δημήτρη Πινακά, την αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος και θα κάνουν κίνηση για να τον καπαρώσουν.

Το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ ολοκληρώνεται το 2023, αλλά η φετινή σεζόν που κάνει έχει εκτινάξει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Πινακάς είχε κληθεί και στην Εθνική Ελπίδων, αλλά τότε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Και ο Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον πιτσιρικά που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο "ερυθρόλευκο" ραντάρ.