Ατρόμητος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε σήμερα (3/1) την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο. Εκτός αποστολής ο Ρισβάνης ο οποίος οδεύει στην Ανόρθωση.

Ατρόμητος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο

Πρεμιέρα στον Βόλο αύριο (4/1) για τον Ατρόμητο που έχει καλή παράδοση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή με τον τεχνικό Νταμίρ Κάναντι να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στους Θεσσαλούς.

Ο κεντρικός αμυντικός Σπύρος Ρισβάνης δεν είναι στην αποστολή αφού όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση. Ο τεχνικός Νταμίρ Κάναντι τον άφησε εκτός από τον αγώνα με τον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, για ακόμη μια φορά είναι εκτός ο Γιακουμάκης, ο οποίος δεν υπολογίζεται και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ενώ το ίδιο ισχύει και με τον μέσο Μπουσουλάτζιτς, ο οποίος πριν από λίγους μήνες ήταν με ένα πόδι εκτός, τελικά έμεινε αλλά όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Την αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της προπόνησης αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Οικονομίδης. Ο τελευταίος που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, για πρώτη φορά είναι στην αποστολή του Ατρόμητου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο διενεργήθηκαν τεστ μοριακού ελέγχου για COVID-19 σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου με όλα τα δείγματα να είναι αρνητικά.