Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0: Τάνκοβιτς: «Πικραμένοι για το 3-0»

Ο Τάνκοβιτς δήλωσε πικραμένος μετά την ήττα της ΑΕΚ με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πρώτο παιχνίδι για το 2021.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0: Τάνκοβιτς: «Πικραμένοι για το 3-0»

Με το βαρύ 3-0 ηττήθηκε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Τάνκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε ότι οι "κιτρινόμαυροι" είναι πικραμένοι από την έκβαση της αναμέτρησης και τις διαστάσεις που πήρε το σκορ.

Αναλυτικά ο Τάνκοβιτς μίλησε:

Για το βαρύ σκορ: Είμαστε στενοχωρημένοι, πικραμένοι. Δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό το σκορ, αυτό το 3-0. Αν σκοράραμε με τον Σιμόες ή τον Μάνταλο, τότε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο, όταν δεν ευστοχείς και παίζεις απέναντι σε καλές ομάδες, τότε θα τιμωρηθείς.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: Αυτό που ξέρω είναι ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Εχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει σε κάθε ματς να μπαίνουμε δυνατά και να το παλεύουμε. Σήμερα πριν από το ματς είχαμε θετική ενέργεια, μας την μετέφερε ο προπονητής. Εχουν γίνει όμως κάποιες αλλαγές, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που ζητάει ο προπονητής, αλλά δεν είναι αποδεκτό να φεύγουμε με τέτοιο σκορ. Η διαφορά είναι μεγάλη στη βαθμολογία, αλλά δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι ή να κλαιγόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Για το πώς μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία στην ΑΕΚ: Είναι δύσκολο να γίνει μία αλλαγή, είμαστε όμως επαγγελματίες και από αύριο να δείξουμε ότι υπάρχει αυτή η διάθεση να αλλάξουμε πρόσωπο. Είναι δύσκολο, δεν μπορεί εύκολα να γίνει η αλλαγή ψυχολογίας, αλλά πρέπει να το παλέψουμε και να το καταφέρουμε.

Για τον εαυτό του και τί να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ: Σίγουρα μπορώ να δώσω περισσότερο. Μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Ίσως θα με βοηθούσε να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τότε αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και παίζεις πιο άνετα. Οταν μου ζητηθεί να αγωνιστώ, πάντοτε δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Για τις αλλαγές φέρνει ο Χιμένεθ: Είναι σχετικά νωρίς να πούμε. Ο νέος προπονητής είναι μία εβδομάδα στην ομάδα. Ας του δώσουμε λίγο χρόνο να δουλέψει. Δουλεύουμε περισσότερο στην αμυντική λειτουργία. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα πράγματα που ζητάει ο προπονητής μας.