Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0: Κριτική παικτών: Ο Ελ Αραμπί, ο Ματιέ και οι απροσπέλαστοι Εμβιλά-Καμαρά

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μαζί με τους Εμβιλά, Καμαρά, αλλά και τον Βαλμπουενά ήταν οι κορυφαίοι της νίκης με 3-0 επί της ΑΕΚ.  

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0: Κριτική παικτών: Ο Ελ Αραμπί, ο Ματιέ και οι απροσπέλαστοι Εμβιλά-Καμαρά

ΣΑ: Όταν έπρεπε να φωνάξει «παρών», το έκανε και με το παραπάνω στο τετ α τετ με τον Μάνταλο στη φάση του δοκαριού της ΑΕΚ. Κατά τ’ άλλα είχε ένα σχετικά εύκολο βράδυ, αν εξαιρεθεί ένα καλό 10λεπτο της ΑΕΚ στο β’ μέρος.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Είχε αρκετές καλές στιγμές, κυρίως σε επίπεδο ανασταλτικό. Και επιθετικά βοήθησε με κάποια ανεβάσματα που έκανε, αλλά το θέμα είναι ότι σε δύο-τρεις περιπτώσεις λειτούργησε σωστά σε επιθέσεις της ΑΕΚ και ειδικά σε μία φάση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μία... μπούκα του Μάνταλου.

ΣΕΜΕΔΟ: Αν εξαιρεθεί μία κακή εκτίμηση στο ξεκίνημα του ματς που δεν εξελίχθηκε τελικά σε φάση για την ΑΕΚ, στη συνέχεια είχε πολύ καλή παρουσία, υποχρεώνοντας τον Χιμένεθ να αντικαταστήσει στο ημίχρονο τον Ανσαριφάρντ.

ΜΠΑ: Ο Σενεγαλέζος είχε κάποιες αψυχολόγητες ενέργειες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν εμφάνισε σημάδια κόπωσης. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σεμέδο σε καλή βραδιά και συμμάζευε τα λάθη του Μπα.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Λιβάι, αναγκάζοντας τον Χιμένεθ να τον βγάλει στο 46’. Και στο δεύτερο μέρος δεν είχε πολλά προβλήματα με τον Λιβάγια. Αξιοπρεπέστατος.

ΕΜΒΙΛΑ: Θα μπορούσε να διεκδικήσει το βραβείο του MVP. Ήταν «μέσα» στο πρώτο γκολ και γενικότερα με τις καίριες επεμβάσεις του, έδειξε ότι ήταν το απόλυτο αφεντικό στη μεσαία γραμμή.

ΚΑΜΑΡΑ: Ανέβαζε αισθητά την απόδοσή του όσο περνούσε η ώρα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν απροσπέλαστο δίδυμο μαζί με τον Εμβιλά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε αρκετές καλές στιγμές, ταλαιπώρησε την κιτρινόμαυρη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και κάποιες προσπάθειες που ίσως έπρεπε να λειτουργήσει διαφορετικά.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο από τον Πορτογάλο που ταλαιπώρησε αρκετά τον Λόπες. Στο δεύτερο κουράστηκε και δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Του πήρε λίγο χρόνο για να μπει στο ματς, αλλά όταν μπήκε ο Μπακάκης άρχισε να βλέπει... εφιάλτες. Πολύ καλός ο μικρός για ακόμη μία φορά.
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Τί να πεις για τον Μαροκινό που μπορεί να έχασε ένα γκολ που για την κλάση του δεν έπρεπε να το χάσει, αλλά πέτυχε δύο τέρματα. Ειδικά το πρώτο ήταν ο ορισμός του σεντερφορίσιου γκολ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε και γλύκανε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ήταν «μέσα» στο δεύτερο γκολ, κέρδισε το πέναλτι, πέτυχε το τρίτο τέρμα και επέστρεψε δυναμικά στη δράση μετά από δύο μήνες.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε και έδωσε πνοή στο επιθετικό κομμάτι και ειδικά στις αντεπιθέσεις, χάρη στην ταχύτητά του. Αρκετά καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε μετά το 2-0 και θωράκισε κι άλλο τη μεσαία γραμμή.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Μπήκε προς το φινάλε και δεν μπορεί να κριθεί.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0: Τα «ερυθρόλευκα» γκολ στο «Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0: Μαρτίνς: «Μου άρεσε η ωριμότητα, η σκέψη μας στον Ομάρ»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0: Ξεφεύγει με τον Ελ Αραμπί