Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0: Μαρτίνς: «Μου άρεσε η ωριμότητα, η σκέψη μας στον Ομάρ» (vid)

Ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς από το 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0: Μαρτίνς: «Μου άρεσε η ωριμότητα, η σκέψη μας στον Ομάρ» (vid)

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το 2021 ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 3-0 της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και τόνισε ότι ήταν καθοριστική η ωριμότητα που έδειξε η ομάδα του. Παράλληλα ευχήθηκε να επιστρέψει γρήγορα ο Ομάρ στα γήπεδα.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το τι του άρεσε στην εικόνα των παικτών του: Μου άρεσε η ωριμότητα που αντιμετωπίσαμε το ντέρμπι. Απαιτούσε εξυπνάδα και ξέραμε να το διαχειριστούμε. Όποτε χρειάστηκε να επιταχύνουμε το κάναμε. Είμαστε δίκαιοι νικητές του αγώνα. Η ΑΕΚ μας απείλησε δύο φορές, όμως ξέραμε πώς να διαχειριστούμε το παιχνίδι και το κάναμε δείχνοντας ωριμότητα.

Για το αν θα βοηθήσει η διαφορά: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. τα παιχνίδια θα τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία γιατί το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρώνουμε βαθμούς σαν να μην είμαστε πρώτοι.

Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η σκέψη μας είναι μαζί του. Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα και να παίξει. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και αρχηγός. Του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.