Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ντρέγκερ: «Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος»

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ μίλησε για τον τραυματισμό που τον έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα, αλλά και για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ντρέγκερ: «Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος»

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον έχει ταλαιπωρήσει και τον έχει κρατήσει εκτός παιχνιδιών του Ολυμπιακού. Ο Τυνήσιος μπακ των Πειραιωτών μίλησε στη Nova για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τόνισε πως αυτό που μετράει σε πρώτη φάση είναι η ποιότητα.

«Πιστεύω ότι τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδι. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο μόνο η προσωπικότητα, αλλά χρειάζεται και ποιότητα. Νομίζω ότι και με προσωπικότητα και με ποιότητα μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι».

Στη συνέχεια ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ αναφέρθηκε στην πορεία της αποκατάστασης του και τόνισε ότι πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

«Νιώθω καλά. Ήταν μία γρήγορη και καλή ανάρρωση. Έχω κάνει πολύ καλή δουλειά αποκατάστασης. Ο Χρήστος Μουρίκης και ο γιατρός με βοήθησαν πολύ. Είμαι τυχερός που έτυχε ο τραυματισμός μου μέσα στις γιορτές και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα αρχίσω να παίρνω λίγα λεπτά», υπογράμμισε ο Ντρέγκερ.