Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-1: Το γκολ της χρονιάς ο Μανθάτης (vid)

Ένα απίστευτο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Μανθάτης στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ και βοήθησε την ομάδα του να κάνει την ανατροπή.

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-1: Το γκολ της χρονιάς ο Μανθάτης (vid)

Μετά από αρκετούς μήνες αγωνιστικής απραξίας ο Γιώργος Μανθάτης βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στο Αγρίνιο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνεχίζει την καριέρα του στον Παναιτωλικό και φρόντισε από τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου να κάνει τη διαφορά.

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 71' και λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 83' κατάφερε να πετύχει ίσως το γκολ της χρονιάς. Σίγουρα, πάντως είναι το γκολ της ζωής του. Ο ΟΦΗ προηγούνταν με 1-0 και ο Μανιάτης είχε τη μπάλα σε θέση δεξιά έξω από την περιοχή των Κρητικών. Εκείνη τη στιγμή είχε την έμπνευση βλέποντας τον πορτιέρε του ΟΦΗ λίγο έξω από την εστία του να κάνει μία σέντρα-σουτ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μανθάτης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στη Super League και το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό είναι το δεύτερο γκολ που σημειώνει στη μεγάλη κατηγορία. Το πρώτο το είχε πετύχει με τον Ολυμπιακό πριν 4 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε σκοράρει στις 21 Ιανουαρίου 2017 στο 2-0 επί της Ξάνθης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Μανθάτης έχει πάει στον Παναιτωλικός ως ελεύθερος. Είχε "κοπεί" από τον Πέδρο Μαρτίνς και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Σεπτεμβρίου λύθηκε το συμβόλαιο του. Όλο αυτό το διάστημα είχε μείνει χωρίς ομάδας ο 23χρονος εξτρέμ και στον Παναιτωλικό έχει πάει ως ελεύθερος έχοντας υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ο Μανθάτης ήταν στις 23 Φεβρουαρίου 2020 όταν με την Ανόρθωση είχε αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας. Στη συνέχεια ο κορονοϊός προκάλεσε τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Κύπρο, ο Μανθάτης επέστρεψε στον Ολυμπιακό που άνηκε, αλλά ο 50χρονος Πορτογάλος προπονητής τον είχε στα πλάνα του.

Απολαύστε το υπέροχο γκολ του Γιώργου Μανθάτη στη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ.