Super League: Με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League. Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ (3/1, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) στο Καραϊσκάκη.

Super League: Με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Η Super League επιστρέφει στη δράση για το 2021 με τέσσερις αγώνες να ανοίγουν την αυλαία για την 14η αγωνιστική την Κυριακή 3 Ιανουαρίου.

Από το πρόγραμμα της ημέρας (3/1) ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ (19:30, LIVE στο fosonline.gr). Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Χασάν και Μπρούνο, και θέλει να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ από την άλλη δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σάκχοφ, Παουλίνιο, τον Σιμάνσκι λόγω κορονοϊού και τον τραυματία Χνιντ.

Νωρίτερα (17:15), η ΑΕΛ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση βρίσκεται προτευθελταία στην βαθμολολγία και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει ψηλότερα. Χωρίς τους Ντουρμισάι και Γρηγορόπουλο οι «βυσσινί». Για τους φιλοξενούμενους, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Ροντρίγκο, στην αποστολή ο Λάμπρου.

Την ίδια ώρα (17:15) στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Ηπειρώτες θα παραταχθούν με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες χωρίς τους τιμωρημένους Σιόντη, Σάλιακα και τον τραυματία Κάστρο. Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει αγωνστικά προβλήματα.

Την αγωνιστική ημέρα (3/1) ανοίγει η αναμέτρηση Παναιτωλικού και ΟΦΗ στο Αγρίνιο (15:00). Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν υπολογίζει τους ανέτοιμους Ντάλσιο, Μεντόσα, Γιάκολις και Ντουάρτε, όπως και τον τραυματία Καρασαλίδη. Ο Γιώργος Σίμος έχει επίσης αρκετά προβλήματα, αφού δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντε Γκουζμάν, Σόουζα, Γιαννούλης, Ναμπί, Σακόρ, Μαρινάκης, Βαζ και Γιάννου.

*Κανονικά θα πραγματοποιηθεί τελικά το Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (3/1, 15:00) στη Λεωφόρο, αφού δεν βρέθηκε πέμπτο κρούσμα στους «πρασίνους»

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Super League:

Κυριακή 3/1
15:00 Παναιτωλικός - ΟΦΗ
17:15 ΑΕΛ - ΠΑΟΚ
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης
19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Δευτέρα 4/1
17:15 Βόλος - Ατρόμητος
19:30 Λαμία - Άρης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ