Αλαφούζος σε παίκτες για τα κρούσματα: «Ψυχραιμία, να τηρείτε τα μέτρα»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στους παίκτες μετά τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύτηκαν στην ομάδα.

Αλαφούζος σε παίκτες για τα κρούσματα: «Ψυχραιμία, να τηρείτε τα μέτρα»

Με τη γνωστοποίηση των τεσσάρων κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και άλλων παικτών με συμπτώματα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, επισκέφτηκε την ομάδα και συγκέντρωσε άπαντες για να τους μιλήσει.

Παναθηναϊκός: Βρέθηκαν 4 κρούσματα - Συμπτώματα και σε άλλους παίκτες - Στον αέρα το ματς με Aστέρα

Με τους «πράσινους» να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, άκουσαν τον Γιάννη Αλαφούζο να τους λέει:

«Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη κατάσταση κι όπως βλέπετε είμαστε όλοι εδώ για να δούμε πως θα τη διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Απαιτείται ψυχραιμία από όλους μας και θέλω να ακούτε και να τηρείτε κατά γράμμα, όλα όσα θα σας πει το ιατρικό τιμ. Είμαστε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, τη Super League κι όλες τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Θα πάτε όλοι σπίτι, όμως σας ζητώ να τηρείτε απόλυτα τα μέτρα και να ενημερώνετε για την παραμικρή λεπτομέρεια το γιατρό και τους ανθρώπους της ομάδας. Αύριο (σ.σ. πρωί Κυριακής 3/1) θα γνωρίζουμε τι θα γίνει για το ματς με τον Αστέρα, όμως αυτό που προέχει τούτη τη στιγμή, είναι η υγεία όλων...».