ΑΕΚ: Δίχως Παουλίνιο, Σιμάνσκι και Σακχόφ, η πρώτη αποστολή του Χιμένεθ, με Ολυμπιακό

Παουλίνιο (στην πατρίδα του καθότι δεν υπολογίζεται), Σιμάνσκι (λόγω κορονοϊού) και Σακχόφ (τιμωρημένος) απουσιάζουν από την παρθενική αποστολή της τέταρτης θητείας του Μανόλο Χιμένεθ, στον πάγκο της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα, με τον Ολυμπιακό, στο «Καραϊσκάκη»

ΑΕΚ: Δίχως Παουλίνιο, Σιμάνσκι και Σακχόφ, η πρώτη αποστολή του Χιμένεθ, με Ολυμπιακό

Την πρώτη του αποστολή της τέταρτης θητείας του στον πάγκο της ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το πέρας της Σαββατιάτικης (02/01) προπόνησης στα Σπάτα.

Κατά τη διάρκεια της δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο κι έτσι σε αυτήν συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, πλην των Ντάμιαν Σιμάνσκι (απών, λόγω κορονοϊού) και Παουλίνιο Μότα (στην πατρίδα του, αφού δεν υπολογίζεται και του έχει ζητηθεί να βρει ομάδα).

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο 56χρονος Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του Κυριακάτικου (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον πρώτο, των δύο ομάδων, στη νέα χρονιά, για τη Super League.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Απών ο Γεβγκέν Σακχόφ που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης που είδε στο τελευταίο ματς του 2020 κόντρα στο Βόλο, στη Ριζούπουλη, ενώ «κόπηκαν» οι Χνιντ (προερχόνταν από πρόβλημα τραυματισμού) και Βασιλαντωνόπουλος.