ΑΕΚ: Στη Μορεϊρένσε ο Σιμάο

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα πορτογαλικά Μέσα η Μορεϊρένσε τα έχει βρει σε όλα με την  ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Νταβίντ Σιμάο.

ΑΕΚ: Στη Μορεϊρένσε ο Σιμάο

Τα πορτογαλικά Μέσα θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Νταβίντ Σιμάο από την ΑΕΚ στη Μορεϊρένσε. Ο ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων" είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι συμπατριώτες του.

Στη Μορεϊρένσε αναμένεται να μείνει ο ποδοσφαιριστής έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το maisfutebol η Μορεϊρένσε εξασφάλισε τον εξάμηνο δανεισμό του Σιμάο, ο οποίος μάλιστα θα εκτίσει και την τιμωρία μίας αγωνιστικής λόγω κόκκινης κάρτας που είχε δεχτεί το 2018 όταν αγωνιζόταν στη Μποαβίστα.

«Η Μορεϊρένσε εξασφάλισε τη μεταγραφή του έμπειρου Νταβίντ Σιμάο μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον παίκτη να έρχεται ως δανεικός από την ΑΕΚ. Ο Σιμάο έχει ακόμη ένα παιχνίδι τιμωρίας που πρέπει να εκτίσει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του στη Μορεϊρένσε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πόρτο στο Ντραγκάο, που θα γίνει την Κυριακή.

Ο Σιμάο είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές τον Δεκέμβριο του 2018, όταν έπαιζε στην Μποαβίστα. Εάν η μεταγραφή του από την ΑΕΚ στη Μορεϊρένσε ολοκληρωθεί και τυπικά εγκαίρως, τότε ο Σιμάο θα εκτίσει την τιμωρία του στο Πόρτο – Μορεϊρένσε!», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.