O Jogo: «Η Πόρτο προσπαθεί να πείσει τον Ρέμπτσιουκ»

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Ο Jogo», η Πόρτο κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να πείσει τον Ρέμπτσιουκ να μην δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

O Jogo: «Η Πόρτο προσπαθεί να πείσει τον Ρέμπτσιουκ»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, ο οποίος έχει γίνει το «μήλον της έριδος» για Ολυμπιακό και Πόρτο. Την Τετάρτη (30/12) ο ποδοσφαιριστής είχε δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, παρά την απόφαση της Πόρτο να κάνει χρήση της ρήτρας επαναγοράς που είχε στη συμφωνία με την Πάσος Φερέιρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία και με βάση τα όσα υποστηρίζει η εφημερίδα «O Jogo», οι «δράκοι» κάνουν μία τελευταία προσπάθεια, προκειμένου να πείσουν τον 23χρονο Μολδαβό αριστερό μπακ να απορρίψει την προσφορά του Ολυμπιακού και να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο.

Το πώς προσπαθούν να τον δελεάσουν, δεν το λέει η εν λόγω εφημερίδα. Πάντως, είναι γεγονός ότι η Πόρτο σε πρώτη φάση δεν ήθελε τον Ρέμπτσιουκ να τον εντάξει στο δυναμικό της από τώρα, αλλά από το καλοκαίρι. Αυτή η κίνηση των «δράκων» σε συνδυασμό με τη σφοδρή επιθυμία του Μαρτίνς να έρθει άμεσα στη χώρα μας, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να πει ο Μολδαβός στην Πάσος Φερέιρα ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες εδώ και 10 μέρες έχουν δείξει στον Ρέμπτσιουκ ότι τον έχουν στα βασικά τους πλάνα και συν τοις άλλοις του προσφέρουν και ένα πολύ καλό συμβόλαιο.