Παναθηναϊκός: Θετικός στον κορονοϊό ο Μαουρίσιο

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Μαουρίσιο, γι' αυτό παρέμεινε στη Βραζιλία και δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Θετικός στον κορονοϊό ο Μαουρίσιο

Αποκαλύφθηκαν οι προσωπικοί λόγοι που υποχρέωσαν τον Ζοσέ Μαουρίσιο να παραμείνει στη Βραζιλία μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια που πήρε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μέσος κόλλησε κορονοϊό κατά το διάστημα της παραμονής του στην πατρίδα. Έκανε δύο τεστ προτού μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής και βρέθηκε σε αμφότερα θετικός.

Αφού έλαβε τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ επικοινώνησε με το γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο Μαουρίσιο θα κάνει επαναληπτικό τεστ την προσεχή εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τεστ όλων των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού είναι αρνητικά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Λάζλο Μπόλονι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του όχι μόνο για τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στη Λεωφόρο και τον Απόλλωνα Σμύρνης την επόμενη Τετάρτη στη Ριζούπολη αλλά πιθανότατα και με την ΑΕΛ.

Σε κακή χρονική συγκυρία προέκυψε αυτή η απουσία στις τάξεις των πράσινων, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται επίσης ο Δημήτρης Κουρμπέλης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.