Παναθηναϊκός: Στην Βραζιλία ο Μαουρίσιο

Στην Βραζιλία παραμένει για οικογενειακούς λόγους ο Μαουρίσιο και δεν υπολογίζεται στα δύο επόμενα ματς του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Στην Βραζιλία ο Μαουρίσιο

Ένα ακόμα πρόβλημα σε ό,τι έχει να κάνει με τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, καλείται να υπερκαλύψει ο Λάζλο Μπόλονι. Ο λόγος για τον Ζοζέ Μαουρίσιο, ο οποίος παραμένει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ έχει ενημερώσει σχετικά την διοίκηση και ο Ρουμάνος κόουτς δεν τον υπολογίζει για τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στη Λεωφόρο και τον Απόλλωνα Σμύρνης την επόμενη Τετάρτη στη Ριζούπολη.

Σε κακή χρονική συγκυρία προέκυψε αυτή η απουσία στις τάξεις των πράσινων, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται επίσης ο Δημήτρης Κουρμπέλης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Έτσι, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το ματς της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα, ο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο εν δυνάμει βασικούς του κεντρικούς μέσους. Στις μέχρι τώρα δοκιμές ο κόουτς των πράσινων φέρεται να καταλήγει σε δίδυμο που θα συνθέτουν εξ' ανάγκης ο κεντρικός αμυντικός Βέλεθ και ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος.