Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θα δει τον Εμβιλά και στις προπονήσεις

Ο Γιαν Εμβιλά έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά δεν θέλει να χάσει το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Κυριακή (3/1). Καθαρές οι εξετάσεις, δεν ανησυχούν στο λιμάνι, τον περιμένει ο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θα δει τον Εμβιλά και στις προπονήσεις

Στον Ολυμπιακό μπορεί να έχουν πέσει τα περισσότερα βλέμματα πάνω στο θέμα του αριστερού μπακ, αλλά την Κυριακή (3/1) έχει αγωνιστική δράση.

Και μάλιστα, έχει ένα ματς απέναντι στην ΑΕΚ, στην οποία θα κάνει ντεμπούτο (για 4η φορά) ο Μανόλο Χιμένεθ και είναι άγνωστο το πώς θα παρουσιαστεί.

Στον Ρέντη λοιπόν σήμανε «συναγερμός» την Τρίτη (29/12), καθώς ο Γιαν Εμβιλά παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Πιθανότατα πρόκειται για ενοχλήσεις που είναι απόρροια της επιβάρυνσης που είχε ο Γάλλος πριν από τα Χριστούγεννα με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για ΑΕΚ ο Εμβιλά, προπονήθηκε ο Χασάν

Έκανε τις απαιτούμενες εξετάσεις, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον δει και στις επόμενες προπονήσεις για να νιώσει ασφαλής ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην «Ένωση». Δεν εκφράζεται πάντως ανησυχία.

Ο Εμβιλά είναι βασικό «γρανάζι» στο πλάνο του Μαρτίνς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα εμπεριέχει το παραμικρό ρίσκο η χρησιμοποίησή του. Όλα δείχνουν ότι θα είναι εντάξει.

Ο Γάλλος έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι τέτοιου είδους ενοχλήσεις δεν τον αφήνουν μακριά από τους αγώνες και δη μακριά από μεγάλα ματς όπως αυτό της Κυριακής (3/1).

Ωστόσο, ήταν λογικό χθες να υπήρχε μία μικρή ανησυχία, γιατί επρόκειτο για πόνο στο γόνατο. Εκτός απροόπτου λοιπόν, ο Εμβιλά θα είναι διαθέσιμος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας