Ολυμπιακός: Έτοιμος για ΑΕΚ ο Εμβιλά, προπονήθηκε ο Χασάν

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Γιαν Εμβιλά και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Συνέχισε έντονο ατομικό ο Αχμέντ Χασάν.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για ΑΕΚ ο Εμβιλά, προπονήθηκε ο Χασάν

Δεν αποτελεί πρόβλημα για τη συμμετοχή του Γιαν Εμβιλά στο ντέρμπι της Κυριακής (3/1-19.30) με την ΑΕΚ η ενόχληση που είχε στο γόνατό του, καθώς ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων απέδειξαν ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Ο Εμβιλά είχε νιώσει τις ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης (29/12), προφανώς από θέμα κόπωσης, αλλά κρίθηκε αναγκαίο δια παν ενδεχόμενο να κάνει εξετάσεις που ήταν «καθαρές». Έτσι στην προπόνηση της Τετάρτης για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και στα επόμενα ματς της ομάδας.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι συνεχίστηκε, με τον Αχμέντ Χασάν να ακολουθεί έντονο ατομικό πρόγραμμα και να ετοιμάζεται σταδιακά να μπει στις προπονήσεις της ομάδας. Με τον Αιγύπτιο να διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα είναι πανέτοιμος.