Εξελίξεις με Μολέδο

Ήρθε στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος στόπερ και αναμένεται να μιλήσει με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Εξελίξεις με Μολέδο

Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας έχει διακοπεί λόγω του Μουντιάλ και για τον Ροντρίγκο Μολέδο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να κάνει τις διακοπές του. Είναι γνωστό πως τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους οι «ερυθρόλευκοι» και μάλιστα είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που υπάρχει.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα όπως αναμενόταν προκειμένου να περάσει τις διακοπές του. Στον Ολυμπιακό μπορεί να επιχείρησαν να κατεβάσουν το θέμα, αλλά είναι κοινό μυστικό πως με τη συγκεκριμένη περίπτωση θα ασχοληθούν και θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, διότι θεωρούν πως έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται.

Η παρουσία του στη χώρα μας είναι μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να έχει επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο, όμως, όλο το θέμα είναι η Ιντερνασιονάλ. Πρέπει να ξεπεραστεί η αντίσταση της ομάδας στην οποία ανήκει ο Βραζιλιάνος στόπερ προκειμένου να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.