Στο κατάλληλο χρονικό σημείο η επιστροφή του Ντρέγκερ

Ο Ραφίνια έδειξε ότι δεν μπορεί στα 35 του να έχει την ίδια ένταση, παίζοντας ανά τρεις-τέσσερις μέρες και η επιστροφή του Ντρέγκερ έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο για τον Ολυμπιακό.

Στο κατάλληλο χρονικό σημείο η επιστροφή του Ντρέγκερ

Η επιστροφή των Πειραιωτών στις προπονήσεις δεν είχε ευχάριστα νέα μόνο από το «μέτωπο» του Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και από το «μέτωπο» του Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Και οι δύο βρέθηκαν στον Ρέντη από την Κυριακή (27/12), μία μέρα πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού της ομάδας, έκαναν την προπόνησή τους και έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση του Μαρτίνς.

Η παρουσία του Ντρέγκερ έρχεται ίσως στο κατάλληλο χρονικό σημείο για τον Ολυμπιακός. Ο Ραφίνια έδειξε ότι δεν μπορεί στα 35 του να έχει την ίδια ένταση, παίζοντας ανά τρεις-τέσσερις μέρες.

Ο Μαρτίνς, λόγω της απουσίας του Ντρέγκερ, αναγκαζόταν να βάζει τον Βραζιλιάνο και στον «βούρκο» της Λαμίας, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο κορμί του, με αποτέλεσμα να μην αποδώσει τα αναμενόμενα και λίγες μέρες αργότερα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η επιστροφή του Ντρέγκερ λοιπόν, έρχεται σε μία περίοδο που είναι υπεραπαραίτητο να πάρει κάποιες ανάσες ο Ραφίνια. Τί εννοούμε; Δεν γίνεται να παίξει μέσα σε δέκα μέρες με ΑΕΚ (μέσα), Αστέρα Τρίπολης (έξω), Παναιτωλικό (έξω) και ΠΑΟΚ (έξω). Θα πάρει τα πρώτα δύο ματς με ΑΕΚ και Αστέρα, εν συνεχεία με τον Παναιτωλικό θα επιστρατευτεί ο Ντρέγκερ, έτσι ώστε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ραφίνια να είναι σε θέση να μπει πιο φρέσκος σε ένα ματς που θα απαιτηθεί υψηλή ένταση.